HOME - CONTACT - EN FRANCAIS - IN ENGLISH - PÅ SVENSKA - SUOMEKSI

EURL au capital de 10 000 €
RCS REIMS 482 282 746




TEACHING
PUBLIC BUILDINGS
HOUSING
HOSPITALS
ACTIVITY


PRESENTATION
PROJECTS
ANIMATION
FTP
  • PUBLIC MENTAL HEALTH HOSPITAL - PREMONTRE

    29projetsG/070801S.jpg

    Design-Build Competition: Accommodation of 50 beds separated in two specialized units, dining room, a therapeutic kitchen, living room and gardens. 3 300 m². Architectes: Manière & Bellière - REMARK STUDIO

    EPSMD
  • PRIMARY SCHOOL OF TAVAUX

    29projetsG/101903E.jpg

    Passive building made of concrerte and exterior wall insulation, double-flow ventilation with geothermal energy to compensate. 6 classerooms, bedroom and hall. Toilet building and the courtyard is of wooden structure. Architect: ATELIER GIGOT and Service provider: REMARK STUDIO

    ECOLE
  • NURSERY SCHOOL EXTENSION - C.C. de la Brie Champenoise

    29projetsG/101101E.jpg

    Structure and courtyards of timber. Double flow ventilation, rain water basin for infiltration. Dining room, kitchen areas, school director office, library, kindergarten, toilets ... 450 m². Architects: ATELIER GIGOT - REMARK STUDIO

    EXTENSION
  • CHILDREN'S SCHOOL OF GAUCHY - AISNES

    29projetsG/093901E.jpg

    Competition: Handicap accessibility, sunlight, natural lighting, acoustic treatment and landscaping. Timber structure , gas central heating, green roof, paint and materials VOC-free. 559 m² + 181m² possible extension. Architects: ATELIER GIGOT - REMARK STUDIO

    EQUIPEMENT
  • RESTRUCTURING OF JEAN JAURES HIGH SCHOOL - Région Champagne-Ardennes

    29projetsG/092702E.jpg

    Competition: HQE (Environmental Quality), Label BBC Effinergie (low-energy building) for new buildings. Construction site with weak nuisances, wooden structure, gas condensing boiler, solar panels... 5248 m² new constructions + 6643 m² rehabilitated = 11891m². Architects: ATELIER GIGOT - REMARK STUDIO

    RESTRUCTURATION
  • TWO BUILDINGS FOR SCHOOL YARD FOR THE SCHOOL OF PERROT D'ABLANCOURT - Conseil Général de la Marne

    29projetsG/081703E.jpg

    Two covered parts of the playground (2x300m²) for the school yard, made of galvanized steel, the roof is of seamed zinc and polycarbonate. The study took into consideration the natural light and the yard's acoustical problems. Lighting controlled by photocells. 600m². Architect: REMARK STUDIO

    CREATION
  • MUSIC HALL FOR SCHOOL OF LEONARD DA VINCI - Conseil Général de la Marne

    29projetsG/080704E.jpg

    Construction of a building with heating floor, double flow ventilation, acoustic treatment and study of natural light. Rehabilitation of the facades of the library and the apartments. 155 m². Architect: REMARK STUDIO

    SALLE
  • SCHOOL OF PERROT D'ABLANCOURT: SETTING STANDARD FOR DISABLED PERSONS - Conseil Général de la Marne

    29projetsG/071301E.jpg

    Creation of two new elevators, handicapped ramps, putting in the level of the outer and inner corridors, renovation of the administration, school library, teachers room, school toilets and the physics and chemistry classes. 12 699 m². Architect: REMARK STUDIO

    MISE
  • RENOVATION OF THE HALF BOARD OFCOLBERT HIGH SCHOOL - Région Champagne-Ardennes

    29projetsG/070901E.jpg

    Central kitchen, filtering ceiling, organized on the principle of 'moving forward', fire safety setting, accessible for the handicapped persons, repairing of the terrasse roofs, windows are made of aluminum with solar protection, treatment of the roads. 1 882 m². Architect: REMARK STUDIO

    RENOVATION
  • URBAN COMMUNITY OF REIMS

    29projetsG/090404P.jpg

    Planning of the external area and creation of premises for a technical gallery. Architect: REMARK STUDIO

    COMMUNAUTE
  • PATE SAS

    29projetsG/073001A.jpg

    Design of the control room and the staff room of a glass recycling industry. The additional building is at height to get a direct access to the recycling process. 147 m². Architect: REMARK STUDIO

    PATE
  • ASTRAZENECA REIMS

    29projetsG/060201A.jpg

    Basic design: Restructuring the pharmaceutical research laboratory. 1 471 m². Architect : REMARK STUDIO

    ASTRAZENECA
  • ARCELOR NEGOCE DISTRIBUTION

    29projetsG/050101A.jpg

    Private competition: Arcelor Négoce Distribution's headquarters in Saint-Brice-Courcelles. 1 902 m². Architect : REMARK STUDIO

    ARCELOR
  • HOUSE

    29projetsG/111202L.jpg

    Concrete construction with reinforced internal insulation, double-flow ventilation, heating fireplace. This design takes into account accessibility for the disabled persons. Optimized design 'without circulation and more space'. 158 m². Architect: REMARK STUDIO

    CONSTRUCTION
  • APARTEMENT BUILDING

    29projetsG/106101L.jpg

    Building of 8 apartments with low energy consumption. 498 m². Architect: REMARK STUDIO

    IMMEUBLE
  • EXTENSION OF A HOUSE

    29projetsG/100201L.jpg

    Wood-frame construction. Extension of the living room, bedrooms and creation of a bathroom. Existing: Insulation including walls and roof. Electrical system and gas-based heating. 44 m². Architect: REMARK STUDIO

    EXTENSION
  • RESIDENTIAL BUILDING

    29projetsG/090702L.jpg

    6 two-room and 3 three-room apartment. 530 m². Architect: REMARK STUDIO

    CONSTRUCTION
  • DESIGN OF A HOUSE

    29projetsG/071101L.jpg

    Structure with clay blocks and air-water geothermal heat. 272 m². Architect: REMARK STUDIO

    CONCEPTION
  • REHABILITATION OF AN OLD FARM

    29projetsG/070301L.jpg

    Construction using natural and organic materials. Drying of the walls, lime mortar, roof insulation with wood fiber, slate roof, type air-water heating floor. 227 m². Architect: REMARK STUDIO

    REHABILITATION
  • REALIZATION OF A HOUSE

    29projetsG/050202L.jpg

    House timber frame and concrete structure with deep concrete foundations, heated floors by water-water geothermal heating, and plant roof. 353 m² shon. Architect : REMARK STUDIO

    REALISATION

TUURI ARCHITECTURE ARKITEKTUR ARKKITEHTUURI ARCHITECTURE ARKITEKTUR ARKKITEHTUURI ARCHITECTURE ARKITEKT

RICHARD MALMBERG, architecte DPLG

14 rue Edouard Mignot - 51 100 reims - france